صفحه اصلی / بازاریابی / بهینه سازی سایت را برای کسب و کارهای کوچک چگونه عملی کنید؟
بهینه سازی سایت

بهینه سازی سایت را برای کسب و کارهای کوچک چگونه عملی کنید؟

بهینه سازی سایت برای خیلی از کارآفرینان موردتوجه قرار می‌گیرد، ولی در هرج‌ومرج ایجاد یک استارت‌آپ هرگز روی آن سرمایه‌گذاری نمی‌کنند.

درواقع، مطالعات اخیر نشان داده است که تنها 17 درصد از صاحبان کسب‌وکارهای کوچک، استراتژی مشخصی برای بهینه سازی سایت دارند و 39 درصد از کسب‌وکارهای کوچک، به‌طورکلی برنامه‌ای برای بازاریابی ندارند.

اما هنگامی‌که ذهن یک کارآفرین حول ایده‌های مربوط به توسعه محصولات و اعضای جدید برای تیم می‌چرخد، ارزش دارد که مسائل بهینه سازی سایت را هرچه زودتر وارد چرخه کند. در آخر، این بهینه‌سازی است که در قدم اول مشتریان را به سمت کارخانه شما هدایت می‌کند؛ یک استراتژی بهینه‌سازی خوب می‌تواند باعث افزایش بیش از 1000 درصد در ترافیک اساسی موتورهای جستجو شود و شما را جلوتر از رقیبان قرار دهد و به شما در فروش بیشتر کمک کند.

باوجود تاکتیک‌های مختلف برای بهینه سازی سایت ، مهم این است که کسب‌وکارها بر روی آنچه در درازمدت کار می‌کند تمرکز دارند. در این مقاله ایران مدیر چهار نکته اصلی را ارائه می‌کند تا شما مطمئن شوید که کسب‌وکارتان همیشه در جستجو، بهینه است:

برای بهینه سازی سایت در دام تاکتیک‌های پرطرفدار گرفتار نشوید

گوگل از معیارهای خاص برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها استفاده می‌کند، اگرچه به‌طور مداوم فرمول رتبه‌بندی را تغییر می‌دهد تا بهترین نتایج را برای جستجوها فراهم کند. یکی از رویکردهای پرطرفدار بهینه سازی سایت ، تلاش برای تخمین‌زدن معیارها و کلمات کلیدی آن است – به‌نوعی مانند شکستن کد رمزی گوگل است ولی ممکن است برای مدتی جواب‌گو باشد لذا هنگامی‌که گوگل آن‌ها را تغییر دهد، استراتژی بهینه سازی سایت به قدم اول باز خواهد گشت.

اگر می‌خواهید که از تغییرات گوگل – به‌سادگی- جان سالم به در ببرید، باید تلاش کنید که بهترین باشید. به‌جای تلاش برای کلمات کلیدی سایت، اطمینان پیدا کنید که محتوای شما مفید است و اطلاعات بهتری نسبت به دیگران تأمین می‌کند. درواقع محتوای شما باید به‌گونه‌ای خوب باشد که گوگل از رتبه‌بندی نکردن شما شرمنده شود. این به معنی انجام مطالعات، به اشتراک‌گذاری بینش در وبلاگ شما، تبلیغ ویدئوها و در کل، بازاریابی با کیفیت فراوان است.

سپس یک استراتژی توزیع را اجرا کنید. در جوامع آنلاین مربوط به صنعت خود شرکت کنید تا نام کسب‌ و کار خود را در معرض نمایش قرار دهید، وب‌سایت خود را در انجمن‌های پرطرفدار به اشتراک بگذارید یا شرکت خود را در برابر دیدگان افراد تأثیرگذار یا خبرنگارانی که ممکن است علاقه‌مند باشند قرار دهید. زمانی که در یک نشریه مشهور درباره شما مطلب مثبتی نوشته شود، مشتریان در جستجوهای خود به دنبال شما می‌گردند و شما را به چشم متخصصی که ارزش اعتماد را دارد می‌نگرند.

زمانی که فرمول رتبه‌بندی یک راز است، گوگل قوانین را به اشتراک می‌گذارد تا صفحات به‌صورت رایگان قابل جستجو باشند و به نمایش درآیند. به‌عبارت‌دیگر، سمت تاکتیک‌های پرطرفدار نروید و بر روی فرصت مبتنی بر بهینه سازی سایت تمرکز کنید. این‌گونه، گوگل می‌تواند صفحه شما را قابل یافتن کند و برای نمایش فهرست کند.

پیام خود را در جستجو سفارشی کنید

زمانی که گوگل نتایجی را برای جستجوی یک کاربر نشان می‌دهد، تنها تعدادی لینک ارائه نمی‌دهد. برای جلوگیری از اتلاف وقت کاربر و کلیک بر روی لینک‌های مرتبط، گوگل بخش متا دیسکریپشن (Meta Description) را فراهم می‌کند. به‌عبارت‌دیگر، نمونه‌ای از محتوا را نشان می‌دهد تا به کاربر بگوید که صفحه درباره چه چیزی است و به‌طور اتوماتیک از توضیحات صفحه توسط گوگل ایجاد می‌شود.

بنابراین، اگر یک کارآفرین زمانی را برای به‌روزرسانی این بخش صرف نکند، به گوگل اجازه می‌دهد تا آنچه را که اطلاعات در آنجا رخ می‌دهد انتخاب کند —واقعاً، این قسمت اولین تعاملی است که کاربران در جستجوها و مشتریان بالقوه با شرکت شما دارند. گوگل همیشه به زیبایی انتخاب نمی‌کند. به‌راحتی ممکن است خلاصه‌ای بد، سلب مسئولیت و یا اطلاعاتی قانونی برای این‌که چرا مشتریان باید شما را ترجیح دهند به نمایش درآید.

شما باید این بخش متا دیسکریپشن را با همان دقتی که برای یک آگهی برای گوگل به خرج می‌دهید سفارشی‌سازی کنید که در آن اطلاعات مربوط به شرکت خود را که کاربران را جذب می‌کند قرار ‌گیرد. شما می‌توانید این قسمت را با رتبه‌بندی‌ها و خلاصه‌ها، عکس و لینک‌های دیگر مانند یک رسانه پر کنید. گوگل نمای کلی خوبی از گزینه‌های سفارشی‌سازی را فراهم می‌کند و همچنین دقیقاً چگونگی پیاده‌سازی آن‌ها را در اینجا ارائه می‌دهد.

محتوای تکراری را یکی کنید

برای افزایش ترافیک جستجوها، محتوای تکراری یک مانع بزرگ است. به گفته گوگل، محتوای تکراری می‌تواند برخاسته از صفحه‌ای که تنها مدل چاپی وب‌سایت را پیشنهاد می‌دهد، مواردی که از طریق URL های مجزا نمایش داده می‌شوند و یا زمانی که انجمن‌های گفتگو صفحات «محدودشده» را برای کاربرانی مشخص ایجاد می‌کنند، باشد.

مشکلی که در رابطه با محتوای تکراری وجود دارد این است که صفحات به‌صورت انفرادی رتبه‌بندی می‌شوند و باهم برای کلمات کلیدی یکسان رقابت می‌کنند؛ که به این معناست که این صفحات در برابر هم برای رتبه‌بندی مشخصی قرار می‌گیرند. دراین‌باره، ضروری است که تمامی محتوای وب‌سایت خود را همگون و یک رقم کنید تا باهم برای بهترین رتبه همکاری کنند. پس از انجام این حرکت، در مدت کوتاهی، پیشرفت رتبه‌بندی را مشاهده خواهید کرد و تغییرات جدید وب‌سایت به‌سرعت توسط گوگل انجام می‌شود، زیرا باید صفحات کمتری نسبت به قبل نمایش دهد.

بنابراین دقیقاً چه‌کاری باید انجام دهید تا محتوای تکرارشونده خود را یکی کنید؟

یک URL کانونی تعریف کنید. محتواهای مشابه اغلب توسط URL های مختلفی قابل‌دسترسی هستند. برای مثال، یک پیراهن در یک خرده‌فروشی الکترونیک ممکن است در دو زیرمجموعه تعریف شود—لباس‌های غیررسمی و مجموعه جدید – و دو URL مختلف را شامل شود. زمانی که شما یک URL تعریف می‌کنید، URL ترجیحی خود را به گوگل نشان می‌دهید.

اما در ذهن داشته باشید که یکی کردن محتوای تکراری فقط برای گوگل انجام نمی‌شود، بلکه می‌تواند به ایجاد لینک‌های ارزشمند برای بهینه سازی سایت نیز کمک کند. مطلب تکراری فقط بهینه‌سازی شما را تلف می‌کند.

مطالب کهنه را اصلاح کنید

تصور کنید که در روزنامه معتبری به وبلاگ شرکت شما اشاره شده باشد. پس از یک کمپین روابط عمومی موفق، این اشاره یک موفقیت بزرگ برای تمامی تیم محسوب می‌شود. درواقع بازدید از سایت شما 45 درصد افزایش پیدا کرده است.

بااین‌حال، چند ماه بعد شما تصمیم می‌گیرید که ساختار لینک‌ها را به‌کلی تغییر دهید تا تاریخ‌ها را شامل نگردند. درحالی‌که شما فکر می‌کنید این‌گونه لینک‌ها تمیزتر به چشم می‌آیند، ولی آن‌ها به‌شدت کارایی کمتری خواهند داشت. کسانی که از طریق روزنامه با شما آشنا می‌شوند، به لینکی قدیمی وصل خواهند شد و بازدید سایت شما 30 درصد کاهش پیدا خواهد کرد.

کارآفرینان موفق، بهتر است که همیشه لینک‌هایی که به صفحات مرده متصل می‌شوند را چک کنند و آن‌ها را به‌سرعت و به‌درستی هدایت کنند. این کار را می‌توان با گزارش خطاهای گوگل انجام داد تا مطمئن شد که کسی زمانی که به دنبال مطلب مهمی در سایت شماست با خطای “404 Not Found” روبه‌رو نمی‌شود.

یک استراتژی بهینه‌سازی خوب رشد کسب و کار را از راه‌های مختلفی حمایت می‌کند، از کمک به اداره بازدیدهای وب‌سایت تا ایفای نقشی اساسی در کمپین‌های روابط عمومی؛ بنابراین درحالی‌که استراتژی بازاریابی آسان است که به عقب‌ماندگی خود برسد، کارآفرینان باید گام مهمی در موفقیت تجاری بلندمدت داشته باشند.

منبع:

Entrepreneur.com

درباره‌ی نویسنده: نوشین علی‌اشرفی

همچنین ببینید

تولید کننده محتوا

9 عادت کاربردی برای تبدیل شدن به یک تولید کننده محتوا

تولید کننده محتوا به چه کسانی گفته می‌شود؟ چگونه به موفقیت‌های شغلی خود دست می‌یابند؟ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *