صفحه اصلی / رهبری / کسب و کار جدید و آموزه هایی ساده برای موفقیت کارآفرینان تازه کار
کسب و کار جدید

کسب و کار جدید و آموزه هایی ساده برای موفقیت کارآفرینان تازه کار

کسب و کار جدید و راه‌اندازی یک تجارت تازه، پدیده‌ای جذاب و درعین‌حال جاده‌ای لغزنده است. بسیاری از کارآفرینان تنها به این دلیل که از جای اشتباهی شروع کردند، در کسب‌ و کار جدید خود شکست می‌خورند. مشتریان اشتباه، بازار اشتباه، محصول اشتباه؛ محکوم شدن از همان روز اول.

هرچند شکست در مسیر کارآفرینی جزئی از فرایند خلق ارزش است و کارآفرینان بزرگ، اغلب شکست‌های بزرگی را تجربه کرده‌اند؛ اما نکته اینجاست که اغلب آن‌ها در بسیاری از موارد می‌توانستند از این شکست‌ها فرار کنند. سوال اصلی اینجاست: چگونه می‌توان موفقیت را در یک کسب و کار جدید تضمین کرد؟ چه چیزی در افراد حرفه‌ای را از غیرحرفه‌ای‌ها جدا می‌کند؟

ایران مدیر در این مقاله 7 راه برای شروع موفقیت‌آمیز کسب‌وکارتان معرفی می‌کند.

1. برای شروع یک کسب و کار جدید مشتری مناسب را پیدا کنید

کارآفرینان موفق در شروع کسب و کار خود به پیدا کردن مشتریان بالقوه می‌پردازند. یک گروه خاص با یک مشکل واضح و شفاف را موردتوجه قرار دهید و درباره حل مشکل آن‌ها ایده پردازی کنید.

زمانی که شما چیز جذابی برای انتخاب مشتریان در نظر می‌گیرید، می‌توانید بسیار ساده‌تر با سرمایه‌گذاران صحبت کنید؛ بنابراین پیدا کردن مشتریان بالقوه اولین قدم است؛ قبل از اینکه حتی چیزی برای فروش داشته باشید.

2. برای موفقیت در کسب و کار جدید خود، باید به مشتریانتان گوش دهید

هنگامی‌که شما به آنچه مردم در مورد آن صحبت می‌کنند گوش می‌دهید، می‌توانید نیازهای آن‌ها را بهتر درک کنید و بفهمید که چه چیزی برای آن‌ها اهمیت دارد.

3. کاری کنید که کمک کردن به شما آسان باشد

اکثر مردم مایل هستند که به کارآفرینان جدید کمک کنند اما احتمال ارتباط با کسی که تجربه بیشتری در صنعت دارد تا حد زیادی به چگونگی «درخواست» شما وابسته است. اولین و واضح‌ترین راه برای خراب کردن خودتان، نوشتن یک ایمیل درخواست است که پاراگراف‌های بی‌پایان آن یکی پس از دیگری ردیف شده‌اند.

اگر شما به دنبال مشاوره هستید باید بدانید اغلب مشاوران، زمان کمی برای خواندن درخواست‌های طولانی دارند بنابراین بهتر است که ایمیلتان بیش از دو تا سه پاراگراف کوتاه نباشد. به‌این‌ترتیب شانس شما برای دریافت پاسخ افزایش می‌یابد و حرفه‌ای‌تر به نظر می‌رسید. همچنین از به‌کارگیری عباراتی کلی و مبهم مانند «آیا می‌توانم از فکر شما استفاده کنم؟» اجتناب کنید. در عوض، سوال های دقیقی بپرسید که می‌خواهید جواب‌هایشان را بدانید.

4. یادداشت‌های تشکر بنویسید

این تشکرها حتماً نباید دست‌نوشته باشند و از طریق پست ارسال شوند اما اگر کسانی برای پاسخ به تماس شما زمان صرف می‌کند، آن‌ها را دنبال کنید. من همیشه متعجب و متحیر می‌شوم زمانی که برای یک مکالمه رایگان و پاسخ دادن به سؤالات دیگران 30 دقیقه وقت صرف می‌کنم و هرگز بعدازآن خبری از طرف آن‌ها دریافت نمی‌کنم.

صرف‌نظر از این‌که مشاوره خوب بود یا نه ابراز قدردانی به کسی که زمان خود را به شما داده، حسن نیت شما را نشان می‌دهد.
قدردانی منجر به اتفاقات خوبی می‌شود؛ موفق‌ترین کارآفرینان نشان می‌دهند که چقدر برای افرادی که در طول مسیرشان به آن‌ها کمک می‌کنند، ارزش قائل‌اند.

5. قبل از فراهم کردن مقدمات کسب و کار جدید می‌توانید شروع کنید

آیا باید الان کسب وکار خود را راه‌اندازی کنم؟ آیا باید اول تجربه رهبری در دنیای واقعی را کسب کنم؟ فقط شما هستید که پاسخ درست این سؤال‌ها را می‌دانید، اما توصیه من به بیشتر کارآفرینان مشتاق، شروع قبل از آماده شدن است.

ایجاد یک کسب‌وکار مسیری طولانی است. این تنها محدود به ساعت‌هایی که در طول روز برای کسب‌وکارتان صرف می‌کنید، نیست، بلکه به ماه‌ها و سال‌ها مربوط می‌شود. راه‌اندازی یک شرکت موفق یک ماراتون است نه یک دو سرعت.

هرچه زودتر شروع به پیاده‌سازی ایده‌های خود کنید؛ به دنبال مشاوره بگردید و با همتایان صنعت خود ارتباط برقرار کنید، در این مسیر طولانی جایگاه بهتری خواهید داشت. کلیشه‌های قدیمی معمولاً درست هستند: فردا آرزو می‌کنید که ای‌کاش امروز شروع کرده بودید.

6. برای پیشبرد کسب و کار جدید خود باید پشتکار داشته باشید

کارآفرینانی که پیش می‌روند، آرام و متمرکز هستند. آن‌ها روشمند و استراتژیست هستند و به‌راحتی منصرف نمی‌شوند. ویدیو کیفیت پایینی دارد؟ مسئله بزرگی نیست، ما دوباره امتحان می‌کنیم. از بازاریابی رسانه های اجتماعی نتیجه نگرفتم؟ من دوباره تلاش می‌کنم و چیز دیگری را هم امتحان می‌کنم.

هنگامی‌که در اوایل شروع کار خود هستید، نگرش شما و نحوه برخورد شما با چالش‌ها، چگونگی ادامه کسب‌وکار شما طی چند ماه یا سال آینده را مشخص می‌کند. کارآفرینانی که پیشرفت خوبی دارند می‌دانند که برای همه‌چیز راه‌حلی وجود دارد و گاهی اوقات راه‌حل‌ها تحت پوشش یک گزینه بهتر قرار می‌گیرند.

شروع یک کسب و کار قطعا کار یک شبه‌ای نیست. این امر مستلزم پایداری در عمل است و به این معنی است که اگر چیزی برای اولین بار کار نکرد، از آن منصرف نشوید.

7. برای حل مشکلات کسب و کار جدید خود، کمک بخواهید

می‌خواهم یک راز را با شما در میان بگذارم. هیچ‌کس به‌تنهایی نمی‌تواند یک کسب‌وکار موفق ایجاد کند. درست است، هیچ‌کس.
کارآفرینان موفق و مشهوری را که در سمینارها یا سایت‌ها می‌بینید همگی کمک می‌گیرند، به دنبال مربیان می‌گردند، هیئت‌های مشاوره تشکیل می‌دهند و به دنبال آموزش‌های بیشتر هستند.

یک کارآفرین موفق درباره عملکرد اخیر خود می‌گوید: من در شش ماه گذشته، در سه دوره آنلاین و وبینارهای بی‌شماری شرکت کردم، یک مشاور استخدام کردم و به دنبال یک مربی برای خودم هستم. این علاوه بر پنج کارمند نیمه‌وقتی است که برای کسب‌وکار به من کمک می‌کنند. تک‌روی مسخره است. اگر می‌خواهید پیش بروید، باید از دیگران کمک بخواهید و بر روی خودتان سرمایه‌گذاری کنید. این چیزی است که غیرحرفه‌ای‌ها را از افراد حرفه‌ای متمایز می‌کند.

سخن آخر

ازآنجایی‌که شروع یک کسب و کار جدید راهی طولانی و زمان‌بر است، شما نیاز به افرادی دارید که در این راه به شما کمک کنند بنابراین ایجاد ارتباط با افراد مختلف در صنعت و شبکه‌سازی موفق، تضمین‌کننده بقای شما در بازار است.

از طرف دیگر برای راه‌اندازی یک کسب و کار جدید و درعین‌حال موفق همیشه باید با مشتریان هدف خود شروع کنید. آن‌ها را بشناسید، نیازهای آن‌ها را درک کنید و محصولی متناسب با نیاز آن‌ها ارائه دهید؛ زیرا درنهایت، تنها آن‌ها هستند که تصمیم می‌گیرند آیا سرمایه‌گذاری شما موفق خواهد بود یا خیر.

به‌عنوان یک کارآفرین به نظر شما رعایت چه نکاتی به موفقیت در کسب‌وکارتان کمک می‌کند؟ آیا استفاده از این ترفندها می‌تواند موفقیت شما را تضمین می‌کند؟ لطفاً تجربیات خود را با کاربران ایران مدیر به اشتراک بگذارید.

منابع:

1 Entrepreneur

Entrepreneur 2

درباره‌ی نویسنده: صدف شاهین‌پور

صدف شاهین پور هستم. دانشجوی ارشد بازاریابی گردشگری در دانشگاه تهران. علاقه زیادی به مشاوره در زمینه بازاریابی دارم و برای دنبال کردن علایقم به تازگی با ایران مدیر همکاری می‌کنم

همچنین ببینید

اداره پرسنل

اداره پرسنل و نکاتی که مدیران منابع انسانی در کسب و کار باید بدانند

اداره پرسنل یکی از مهم‌ترین وظایف مدیران منابع انسانی هر مجموعه‌ای است. رشد و گسترش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *